v.26


här är en bild på mig i v.26.

Titta vad jag har beställt till våran bebis.

jag tyckte dom va så söta.

helgen som varit!!


ja nu helgen förbi. mellan fre-lör va barnen hos mina föräldrar.. jag och Daniel hade en kväll för oss själva.. barnen ville så gärna sova över hos dom och detf cik dom. på lördagen hängde Alfred med morfar, morbror coh min farfar till skjutbana. sen när dom kom hem till min föräldrar igen så va Alfred med min pappa och sköt lite på någon burk och på mormors kruka..*le* alfred fick vara med och trycka av.. av va så stolt att dom sköt på mormors kruka.

Undrar om han med kommer bli jägare när han bli stor. jag och Daniel hade iallafall en lugn lördag gjorde iordning wilmas jultidningar så nu ha vi skickat in dom. sen va det kalas i VMO...

Fan vad man kan bli irriterad på en sak.. både jag och D är det..tar inte upp det här. men irriterade är man. (A & W ska inte behöva rätta sig efter denna person).

nu ska jag försöka tänka på något annat...den lilla mår bra i alla fall sparka och ha sig..

fredag


först vill jag säga grattis till wilmas klasskompis (H) som fick en lillasyster i går kväll. nu har han tre systrar tycker lite synd om han. två äldre och nu en lillasyster.

Alfred dagiskompis fick med ett syskon samma dag fast tidigare på dagen. fast hon fick en lille bror.

jag va som sagt hos min kusin förra fredagen och tittade på hennes tvillingar och gud så söta..fick ju hjälpa till en del med dom.

själv va jag hos Bm igår och det gick så bra..fast järnvärdet va ju inte på topp så det bli att ta lite järntabletter.. jag frågade om det va vanligt att folk va tvungna att ta dom.. och hon sa att det finns någon enstaka som inte behöver ta dom. men dom är lätt räknade det är inte så vanligt, sf-måttet va bra med. låg lite över normalkurvan. och hjärtljuden låg på 148.
så idag fick jag en god frukost av mamma stuvad spenat med ägghalvor mums

idag så ska jag och mannen äta exotiskplanka mums.. barnen ska sova hos mamma och pappa idag till i morgon, så det bli en kväll och natt utan barn.>/br>

fredag 081003

idag så ska jag åka till min kusin.. W&A ska också med. vi ska träffa min kusins barn.. dom som kommer vara hemma är Ida, Moa, Isa. Tim skulle iväg på eftermiddagen. men jag tror nog att alfred kommer ha lika skoj med dessa. Moa och Isa dom är bara 2 veckor och 4 dagar.. åå längtar redan till man få se dom där små.. måste ju ha med kamra också så jag kan visa lite bilder för mamma sen. sen imorgon ska jag nettan och hennes barn.. minstingen där är 3 mån.. han som vi är gudföräldrar till. sen bli det 20 årskalas på eftermiddagen hemma hos mamma coh pappa.. för brossan.. på söndag ska vi ut till Kulltorps kyrka.. alla 4 åringar skulle få en bibel Alfred hade fått ett papper hem om det, å så bli det mat efter kyrkan.. på eftermiddagen ska wilma iväg till Värnamo till Dansen. sen ska jag troligen jobba 2 timmar.. ska städa kontoret och sådant på jobbet. så helgen kommer nog gå rätt fort.. ha en bra helg alla där ute!!

torsdag 081001

Det är ingen vanlig dag utan det va min lillebros födelsedag hurra hurra hurra. 20 år blev han nu bli det systemet för hans del. annars igår så hände det väl inte så jätte mycket. Daniel åkte på speedway och jag och barnen va hos mamma och åt kvällsmat och kollade tv.. jag passade på att baka två limpor lingonbröd med..mumms.. det va verkligen god.. sen va det hem och lägga barnen och sen satt ajg där själv framför tv, vad jag blev trött.. men i samma veva som jag tänkte gå ch lägga mig så kom Daniel hem.. sen somnade vi gott.. gud jag är så trött nu på morgonen så jag hör knappt väcka klockan..inte Daniel heller.. jag få nog ställa upp den ännu högre på volymen.. kanske kommer flyga upp då.*le* Idag så är det föräldrarmöte på dagis.. både jag och Daniel ska ska gå.. vi försöker alltid att fixa barnvakt så att vi kan gå båda två för det är ju lika viktigt för båda att lyssna på vad dom har att säga. det ska nog väljas nya kontaktföräldrar nu med.. jag och Daniel och jennie och JOnas har nu varit i 3 år.. så nu få några andra föräldrar ställa upp tycker jag.. jag & D och J & J är klassföräldrar för wilmas och Agnes klass nu så då vill vi ju slippa det på dagis. magen den växer på ska bli spännade att komma till barnmorskan på torsdag, kolla vikten och se hur måttet på magen är.

RSS 2.0