vi hade så mysigt

jo i fredags så va vi i Värnamo på Chapplin och åt pizza. sen blev det efterrätt. glass. vi hade så trevligt hela familjen.
sen på lördagen så ja vad gjorde vi då.. gud vad man kan glömma bort saker..hmmm..jo nu kom det fram.. vi va inne i värnamo och gick där på marknaden.. gud så fint väder vi hade. sen blev det eko innan vi åkte hem. på kvällen grillade vi och åt potatisgratäng till..
sen så kolalde vi på melodifestivalen.. Robert och Erik kom också hem och titta med oss.

söndagen så grejade vi hela dagen. jag städade av altanen. och tvättade en massa maskin tvätt. det va så soligt så när man skulle hänga upp en ny så va den andra torr.. vi va barnfria hela eftermidadgen.. barnen va och lekte med var sin kompis i lite mer än 3 ½ timme.
vi fick söndags middag hos mina föräldra med,, det blev grillade revben och en mumsig potatisgratäng coh god sallad. och en rabarbepaj med vaniljsås till efterrätt..mums..

snart ska jag och Wilma till Liseberg på lördag gäller det gud så roligt vi kommer ha det. Daniel ska vara hemam och byta fönster. och Alfred ska vara hos min mamma..
till sommaren kommer vi åka hela familjen till Liseberg.. men nu ska wilma åka med den kören som hon va varit med och sjungit i.. och jag måste följa med för hon är för liten att åka själv. 

nu måste jag göra något nytta.. jag åker och hämta barnen på dagis...

Tess:: vi hade jätte skoj när du va hemma och hälsade på i Sverige hoppas att vi ses snart igen.. barnen hade jätte skoj..!!!

Idag ska vi iväg en runda..

ja idag ska vi i väg en liten runda.. jag och fixat med en liten överraskning till min lilla älskling.. barnen vet vart vi ska dom ska också med.. men Daniel han vet inget.. och lite nyfiken är han nog med tror jag...

jag vet bara att kvällen kommer vara helt underbar..

igår var vi på sommarfest med Wilmas klass.. vi grillade korv och fikade och sen va det tipspromenad till barnen.. närst vecka är det sommarfest på Alfreds dagis..

Lycklig.

Är så lycklig för att jag har Daniel älskar dig jätte mycket. och älskar våra två söta barn som vi fått dom är helt underbara..

kan inte förstå att det va ca 6 ½ årsen sen vi fick wilma.. och 4 årsen vi fick Alfred..

sen har vi ju våran vovve med.. som det är lite synd om nu, han ha skadat ena sig klo dom va tvungen att operera bort hela den så den kan växa ut på nytt men just nu så måste vi linda om hans tass så han gå här hemma och hala lite.. och han tycker nog att vi ska tycka extra synd om han när han har tratten på sig.. han ser så ledsen ut då.

i helgen så byte vi 3 fönster hemma eller inte jag.. men Daniel min bror och min pappa så dutiga dom va.. själv gick jag till svänö med barnen då. där ute grilalde vi korv.. det kunde vara lite varmare ute tyckte jag det av lite kallt.

Livet är underbart just nu!!


jippi....

idag så få man träffa TESS.. hon är hemma på besök nu.. inte så mång dagar men några och det är ju kanon det.
hon landade på Götebrogs flygplats igår eftermiddag.. mamma och pappa va och hämtade henne.

Så idag ska barnen sluta tidigare på dagis och skolan för att få träffa tess sen ska dom få sova över hos henne med.. dom ska nämligen vara lediga från skolan och Dagis imorgon för att bara kunna umgås med tess..

barnen längar redan tess så att du vet.. det har varit mycket prat nu i veckan att du kommer snart.. och nu är du äntligen här...

en trevlig lördag


En dag i Apladalen, barnen tycket det va jätte skoj. givetvis hade vi med os en fika korg också.

Alfred

Wilma

vi såg lite djur med!

På vägen hem stanande vi till vid Naturum och kollade på björnen som va uppstoppad, sen va vi uppe i fågeltornet och såg några fågla.

När vi kom hem så badade barnen i vattenspridaren och vi åt lite med. man kan väl säga att vi har haft en helt underbar dag idag.

nyA inKöP

          
Serveringsfat                        kakburka

Barnen nya glas     Barnens nya plåster

idag sitter jag inte själv på jobbet.

min dotter är med på jobbet idag. hon ha hostat så i natt och för kyld är hon med.. men hon fick följa med mig till mitt jobb i några timamr i alal fall. det hade hon inget i mot. hon ha med sig datorn så hon kan sitta och kolla på film. sen så har hon skrivet lite brev med. så tråkigt har hon inte haft än....

idag ska jag städa hemma.. det behövs. sitter och fundera på om jagj ska ta mig en glass eller inte..*hmm * jag tror jag vänta lite med det.

tess snart är du här!

ja snart är tess hemma igen.. men hon kommer bara vara det i några dagar *tråkigt* hoppas vi kommer ha lite skoj dom dagaran som du är hemma. wilma och Alfred längtar jätte mycket efter dig nu.

Alfred vill nog visa hur han cykla på sin cykel.. snart så cykla han nog helt själv.. stödhjulen är bort och han träna för att hålla balansen på cykeln nu...


långledig var man förra veckan.

ja torsdagen va man ledig och det va skönt det. jag passade på att städa hemma.
på eftermiddagen ringde mamma och ville ha sällskap till Värnamo så jag följde med.. på kvällen fick vi främmat av Sophie, Jonas och Anton. Sophie är min klasskompis från Gymnasiet vi hade jätte skoj.
Dagen efter så packad ejag och barnen bilen och åkte till växjö vi gick i några affärer mest sådan affärer som barnen ville gå in i så det blev typ 2 timmar i en leksaksaffär dom kunde inte bestämma sig vad dom skulle köpa för något.. men skoj hade vi.  framåt eftermiddagen åkte vi hem till nettan och hennes familj i Moheda. vi stannade där till söndagen.
Daniel stannade hemma denna helgen och fixade lite med bilen han tvättade och städade den och vaxade den med mera.. jag och barnen lånade alltså min mammas bil denna helg. Min Daniel han är allt duktig.. bilen såg jätte fin ut...

När vi hade kommit hem på söndagen så kom barnen kusiner på besök vi lekte ute i trädgården.
igår den 6/5 så va wilma på badkalas i Gnosjö. skulle hämta hem min saker som jag beställt från ett hemparty har längtat så efter dom nu.. men det va ingen hemma där jag skulle hämta dom =( =( =(=(........

vad en stegräknare är roligt då ser man verkligen hur mycket man går.. en del dagar bli jätte många steg..

RSS 2.0