Grattis hanna.

ville bara säga grattis till hanna & Martin som fick sin lilla bebis igår 21.21.. det blev en liten flicka. jag har inte sett henne än.. men hon är säger jätte jätte söt.  dom mår bra alli hop. och jag själv längtar tills hon vill ha lite besök.. måste bara åka och köpa något till lill tjejen..

26/3

Idag är det ingen vanlig dag utan det är Daniels Födelsedag hurra hurra hurra.. jag ha fixat tårta som vi ska äta sen när vi slutat jobbet.  Några presenter ha han inte fått än heller han få dom sen i kväll av oss.

jag är fortfarande förkyld och hostig och det är barnen med men det kan ju hålla i sig.. jag få ta hostmedicin och alvedon så bli det nog snart bra.

på fredag bli det kalas för en del kompisar och på söndagen kommer släkten till oss. jag måste verkligen ta tag i i städa lite hemma innan dess ha ju inte blivit så mcyket av den delen när man varit sjuk.. visst Daniel tog och städade innan påsk när en annan låg på soffan och tyckte synd om än.. men denna veckan ska vi försöka göra det tillssammans..

Fick höra att min kusin ska få en liten till i sep. hon har två innan.. Tim han är född dec-04 och Ida är född feb-07 och nu en till i seb -08... lilla ida bli bara 1 år 7 mån när hon hon bli stora syster.

Om Påsken..

Den va som sakt väldigt lugn.. jag , Wilma och Alfred låg i feber och ont i huvudet och förkylning men en jobbig hosta.. Daniel han gjorde påskmat till oss alla, men vi va inte jätte sugna på mat men man åt ju lite. det räckte till dagen efter så vi åt lite då med. Daniel han tog hand om oss hela helgen det va skönt att det va någon i familjen som va frisk. han hade varit sjuk tidigare på veckan.
men på vårat påskbort så fanns det, jansson, köttbullar, prinskorvar, ägg, räkor, sil, rödbetssallad, påskmust, bröd. och säkert något mer som jag glömt skriva ne här.

sommarbilder från 2007



här kommer två bilder på när barnen va mindre.

fredag igen!!

såg nu att jag ha visst inte varit här inne på en hel vecka, visst jag kan inte så mcyket än ha precis skaffat den och sen ha det varit en del andra saker att tänka på.
men nu är det snart helg skönt.. jag och Daniel ska åka iväg med barnen till Jönköping idag. barnen vet inget än det bli lixsom en överraskning till dom.. vi ska gå på bio med dom. vi ska se Horton.. våran lill Alfred på 3 ½ år har inte varit på bio innan. Wilma där imot ha varit på det innan fast bara i Gnosjö. efter bi besöket så åker vi till max och äter hamburgare..

men tidigare på eftermiddagen så ska Wilma åka och klippa sig. hon ska göra en liten slinga i håret.

va inna och kollade nyfödda bebisar här om kring.. och det hade visst fött 4 bebisar i går morse i Gnosjö. många som får nu.. känner en hel del kompisar som ska ha nu till våren och sommaren.  man bli lite sugen själv..!!=)

Äntligen Fredag!

ja då va denna veckan snart slut med, sjukt vad veckorna går snabbt. 
I går så va jag och Wilma och Agnes hos Linnea med en inflyttningsblomma. lägeneheten va så mysig.
Wilma och Agnes sjöng  Singstar dom hade jätte skoj.

sen när vi väl hade kommit hem så va det dags för kvällsmat till barnen och bolibompa, undertiden som dom åt så började jag med min städning.. det behövdes verkligen. barnen somnade  vid 19.40 och när dom väl hade somnat.
så fortsatte jag att städa tror jag va klar med städningen och tvättren runt 23.15 då kände jag att det va dags att gå till sängen.. jag hade en fika paus i städningen. daniel hade gjort kvällsmat jätte goda smörgåsar med räksallad och dallassallad till och sen en kopp te...medans jag städade så höll Daniel på att måla brädorna ute i garaget.

ikväll få främmat av några vänner från Moheda doms ka stanna hos oss till sönadg. Dom har två pojkar på 3 år och en på 1½ år. 

börja bli förkyld tror jag nyser och gå och snyter mig hela tiden undrar hur det här ska slutar.. vill inte bli liggande i helgen när man ha gäster.

men mer om helgen kommer senare..

SimHallen

idag ska jag iväg till simhallen med barnen. Wilma går på simskola och jag och Alfred ska bada undertiden. sen efter det bli det en runda till Värnamo våran hund ska till vetrinären. sen bli det troligtvis kvällsmat hos svärföräldrarana.

Mat ska också handlas hem måste fylla på frysen lite.

onsdag

ja då har man äntligen skaffat sig en blogg.  bild och mer text kommer senare.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0