så va långhelgen över..


ja i fredags hade jag tagit ledigt för att wilma hade höstlov och att Alfred skulle få lite mer ledigt denna helgen.. vi skulle nämligen åka i väg på fredagen till något ställe när Daniel hade slutat jobbet vid 11.00.. men när jag vaknade till strax efter 7 så låg ju inte Daniel i sängen trodde då att han är ju på jobbet. men sen började jag höra att något grejade ute i köket. jag började fundera på vem som va där.. men till slut kom Daniel in i sovrummet. han hade visst tagit ut en semsterdag för att vara hemma just denna dagen.. inget jag visste om. han hade fixat hundvakt denna dagen. så helt plötsligt skulle vi iväg lite tiodigare.. så vid 8 tiden kom vi iväg hela familjen.. Daniel körde han sa inget vart vi skulle.. men ca en timme senare så stod vi på Ullareds parkering.. vi skulle nämligen gå där inne på Gegås idag.. vi handlade en hel del julklappa till barnen. det som han grejade i köket som jag hörde va en fika korg som han hade gjort i ordning som vi skulle ha med oss med. efter ett antal timmar där inne så var vi klara.. sen åt vi lite mat utanför innan vi åkte hemmåt.. lagom trötta va vi alli hop.

lördagen så åkte vi en runda till sjukhuset.. inte för mn skulle.. men vi besökte min bror som hade luggit där sen i torsdagen. han skulle bli kvar till måndagen..så vi beslöt att besöka han sa han inte fick det så tråkigt.. han hade opererats för blindtarmen. sen på kvällen va wilma på kalas. sen va det väldigt lugnt hemma..vi va hundvakter åt mina föräldras hundvalp lilla "Sally" hon är 9 veckor.

söndagen fick barnen gå till söndagsskolan. istället för fika efter så va det sopplunch och äppelkaka och vaniljsås efter.. gud så gott det va.. ca 2 timmar efter så skulle vi på kalas igen till farmor och farfar.. farfar fyllde 75 år. där blev det fläskfilé med potatisgratäng och sallad och en jätte god sås. efter det blev det ostkaka med gräddde och sylt och glass. och senare efter det blev det marängtårta med en chokladsås imellan. sen va vi jätte mätta.. efter kalaset så jobbade jag en liten stund..

sen började jag slå in lite julklappa till barnen julkalender. började fundera på att jag va sugen på en pizza eller inte men orkade inte hämta. så det blev inget med det.. men gud så hungrig jag va när jag vaknade så jag kanske skulle tagit den där pizzan i alla fall.*le* kanske få ta den idag.

RSS 2.0